perjantai 2. kesäkuuta 2017

KIHLAUS

Kihlaus on lupaus avioliitosta, yhteisestä loppu elämästä. Tätä se merkitsee myös meille. Olemme puhuneet jo pidempään yhteisestä tulevaisuudesta, kihloista ja sen myötä häistä. Sovimme yhdessä kihlautuvamme tämän kevään aikana, mutta tarkemmasta ajankohdasta emme jutelleet. Mitään varsinaista kosintaa ei tapahtunut. Olimme jo viikkoja katselleet sormuksia etukäteen, joten tiesimme millaiset sormukset ostaisimme. Yhtenä päivänä vain päätimme käydä kultasepän liikkeessä ostamassa ne. Tietenkään oikeaa kokoa ei ollut saatavilla heti, joten saimme muutaman päivän odotella sormusten saapumista. Kihlapäiväksi valitsimme sen päivän, jolloin sormukset laitettiin sormeen eli 5.5.2017. <3
Kihlausuutinen tuli osalle ystävistä ja sukulaisita yllätyksenä, mutta kaikki ovat vastaanottaneet sen positiivisesti. Meidän on tarkoitus järjestää pienet kihlajaiset, jolloin perheemme ja lähimmät sukulaisemme tapaavat toisensa. Etenkin vanhempien tapaaminen jännittää!

Oletteko te järjestäneet kihlajaisia? Olisi kiva kuulla millaiset juhlat olivat. :)

Seuraa minua
Instagram: jennajanikaa
Snapchat: jennajanikaaa

7 kommenttia:

 1. Me pidettiin pienet kihlajaiset minun ja miehen vanhemmille. Tehtiin ruokaa ja tarjottiin kahvit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanan intiimiltä tilaisuudelta. :)

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis sormus ja onnea kihlauksesta! :)

  Silloin, kun menimme kihloihin, järjestimme myöskin kihlajaiset :) Vuokrasimme Finlaysonin Palatsista oman huoneen yläkerrasta, ja söimme sitten siellä illallista molempien vanhempien ja sisarusten kesken. Minun mielestä tämä oli hauska tapa juhlistaa kihlautumista, etenkin kun tiedettiin, että häitä ei järjestetä heti seuraavana kesänä. (Käytiin miehen kanssa myös kihlakuvissa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Ihana tapa juhlistaa kihlautumista. Finlaysonin Palatsi on todella upea paikka! :) Meidänkin on tarkoitus käydä loppu kesästä kihlakuvissa. Samalla saamme ikuistettua raskausvatsan. :)

   Poista
 3. Meillä oli pienet kahvittelut vain. Miehen suku on Marokossa, mutta yksi veli on täällä Suomessa. Hän oli kahvitteluissa mukana ja minun vanhemmat. Oli rentoa ja hauskaa.
  Onnea kihlauksen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan intiimi tilaisuus teilläkin. :) Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Hyvää juhannusta, ensi kesänä teillä onkin pikku juhlija. Laitappa mahakuva instaan <3 LiIsA

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥